Бойко Борисов: Сега има хаос, скандали, корупция… ГЕРБ ще се запомни с направеното (Видео)

Бойко Борисов: Сега има хаос, скандали, корупция… ГЕРБ ще се запомни с направеното (Видео)

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг – Обзор – Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов, цитиран от dnes.bg.

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

„Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на „Лукойл“, сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт“, каза Борисов.

„Колко блока санирахме?“, продължи Борисов. „185“, отвърна Николов. „Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят“, допълни Борисов.

„Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ – с направеното“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.