Мария Бакалова с нов филмов проект

Мария Бакалова с нов филмов проект

Българската актриса Мария Бакалова, която бе номинирана за награда „Оскар“ и спечели известност като звездата в продължението на „Борат“, намери новия си филмов проект, писа изданието „Холивуд рипортър“.

Бакалова ще играе в романтичната комедия The Honeymoon, британско-италианска продукция на „Ноториъс синемас“. Дийн Крейг ще е сценарист и режисьор на филма, снимките започват в началото на септември в Рим и Венеция.

Бакалова ще изпълни ролята на Сара, булка, която със съпруга си Адам се отправя на романтично сватбено пътешествие във Венеция, но най-добрият приятел на Адам съсипва пътешествието на младоженците. Във филма участват още Пико Аликзандър, Асим Чодри, Лукас Браво.

Българската актриса каза, че проектът я заинтригувал, защото излиза извън класическия формат филми за приятели и включва силен женски образ, и то от Източна Европа. „Мисля, че след почти две години пандемия, всички ние търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Радвам се, че ще съм част и от продуцентския екип на филма“, каза тя.