Банкови обирджии завързаха заложници за покривите на колите, с които бягат (Видео)

Банкови обирджии завързаха заложници за покривите на колите, с които бягат (Видео)

Въоръжени бандити удариха няколко банки в малък бразилски град като използваха местните жители като живи щитове. При нападението и обирите бяха убити поне трима души. Над 20 тежко въоръжени мъже извършиха атаката, използвайки 10 коли.

Банков обир като на филм разиграха в Бразилия.
Тежко въоръжени гангстери нападнаха и ограбиха две банки в Бразилия.
При бягството си те привързаха заложници на покривите на колите, с които напуснаха местопрестълението, показват шокиращи кадри, излъчени от местните новинарски канали.

При разигралия се екшън загинаха трима души, съобщиха от полицията.
Използвайки експлозиви, дронове и тежко оръжие, нападателите причиниха паника по улиците в центъра на югоизточния град Аракатуба, където живеят около 200 000 души.
Двама цивилни и един от банковите крадци са били убити по време на нападението, при което най-малко шестима са ранени, съобщи полицията. Нападателите бяха поставили експлозиви в различни части на града около някои полицейски участъци, за да забавят пристигането на подкрепления.

Бандитите били с „бронежилетки, пушки и каски“ и приличали на войници, разказа свидетел.
Сцените на ужас, преживяни от населението на Аракатуба, няма да останат безнаказани, обеща губернаторът, който нареди на оперативна група от 380 полицаи да преследват бандата.

Жоао Дория, губернатор на Сао Пауло
Като се има предвид това, през което преминахме, за сигурността и за нашите деца е по-добре те да останат вкъщи с родителите си

През последните години в Бразилия има серия подобни грабежи, добре планирани и с използване на тежки оръжия. Повечето престъпления от този характер се извършват в градове със средно по големина население, което осигурява на престъпниците възможности да се измъкнат със значителна част от парите от банките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *