1. Home
  2. Спорт
  3. dsport
  4. Манчестър Юнайтед се отказва от трансфер на Вегхорст
0

Манчестър Юнайтед се отказва от трансфер на Вегхорст

0

Манчестър Юнайтед не е водил преговори за постоянното привличане на Вет Вегхорст, а на този етап няма намерение за купува нападателя, съобщи „The Telegraph“. Нидерландският национал премина на „Олд Трафорд“ от Бърнли, след като прекрати наема си с Бешикташ, за да се присъедини към „червените дяволи“ през януари.

Бърнли иска около 10 милиона паунда за продажбата на Вут Вегхорст, но най-вероятно Манчестър Юнайтед няма да се възползва, като опциите пред тарана остават Бешикташ и завръщане в Бундеслигата, където интерес към него има от страна на Борусия Мьонхенгладбах.

Вегхорст изгуби титулярното си място в Манчестър Юнайтед, като последните двубои влиза от резервната скамейка. 30-годишният футболист спечели Купата на лигата с „червените дяволи“, като изигра 26 двубоя, в които се отчете два гола и  също толкова асистенции.

Наложена диета е причина за провала Дейвид Мойс в Юнайтед

Белингам изпуска много милиони, приемайки предложението на Реал Мадрид

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Източник: dsport.bg