1. Home
  2. Спорт
  3. KotaSport
  4. Тодор Янчев: Бях убеден, че ще бъдем на финал
0

Тодор Янчев: Бях убеден, че ще бъдем на финал

0

todor qnchev
Снимка: cska1948.bg


Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви след драматичното класиране на тима за финал в турнира за Sesame Купа на България, че е бил сигурен, че тим”Искам да честитя на всички в клуба класирането за финала. Специално на момчетата, които показаха характер и дух. Въпреки че не стартихаме мача по най-добрия начин, намерихме сили, воля и дух да обърнем нещата”, започна Янчев.

“Бях убеден, че ще бъдем на финал, независимо по какъв начин. Исках да успокоя малко момчетата, защото като цяло диктувахме нещата на терена. Получихме гол от пряк свободен удар и след желанието да го върнем бързо ни вкараха и втори”, започна Янчев.

“Имаме много добри състезатели. За мен е удоволствие да работя с тях. Широчината, която имаме ме улеснява на доста моменти. Ивайло Чочев неслучайно е голмайстор в първенството. Голяма фигура за нашия отбор. Имаме затруднения, когато не е на терена. Ивайло за това е голям. Божа работа – нека да видим. Да се насладим на класирането и от тук нататък ще започнем да се готвим в неделя за предстоящия мач в шампионата”, продължи специалистът.

“Няма слаби съперници. Лудогорец и Черно море са два стойностни отбора. Добри отбори с добри треньори и единици в съставите си. Имаме време да се подготвим за тях. Утре ще изгледаме техния мач и ще видим кой ще е на финал”, добави наставникът на ЦСКА 1948.

“Ще имаме сили за мача с Левски. Имаме ден повече. Сега имаме четири дни. Напълно достатъчно време да се възстановим. Имаме хора, които за радост се върнаха. Очаквах връщането на Марио Топузов, който днес се включи на висота.” ът ще стигне до битката за трофея, независимо по какъв начин”, завърши Янчев.

Източник: kotasport.com