1. Home
  2. Спорт
  3. dsport
  4. Киров: Важно беше, че реагирахме след негативния резултат отпреди няколко дни – Берое – Dsport.bg
0

Киров: Важно беше, че реагирахме след негативния резултат отпреди няколко дни – Берое – Dsport.bg

0

Старши треньорът на Берое Николай Киров бе доволен от победата с 2:0 в домакинството на Септември София в двубой от първия кръг на плейофите в efbet Лига.

„В тази група всяка победа е изключително важна. Хубавото е, че днес реагирахме след негативния резултат отпреди няколко дни. След двата гола играчите се успокоиха и стояха добре на терена. Важна беше реакцията от тяхна страна“, заяви специалистът минути след края на мача в Стара Загора.

Той заяви защо след почивката тимът му е играл с повече дълги топки: „Така се наложи. Гостите понатиснаха, играейки с по-директни топки. Изчерпахме момента на преход в атака, а с малкия Васко Василев имахме бърз човек в атака и се радвам, е успяхме да използваме тези пространства“.

„След Нова година той е неизменно част от първия отбор. И в предни двубой съм му давал шанс. Много е важно да се дава шанс на момчета от школата, защото те са бъдещето на клубовете“, каза треньорът на заралии относно младия талант Васил Василев.

„Важното е сега да се подготвим по най-добрия начин за следващия двубой. Усилията ни са насочени само до следващия двубой, тъй като в тази група ще бъде много трудно и ще има интрига докрай“, каза още Киров.

„В края на първенството винаги има трудности. Някои от състезателите се включиха в състава след края на подготовката и е нормално да има контузии“, коментира той кадровите проблеми в отбора.

„Най-важни в този момент са състезателите. Никой от тези 6 наставника не е изпадал в такива ситуации, но и ние трябва да се учим от трудностите“, завърши Киров по повод битката във втората шестица на шампионата.

Бомба от дузпа и суперсмяна подпечатаха успеха на Берое срещу Септември

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Източник: dsport.bg