1. Home
  2. Спорт
  3. dsport
  4. Люис Хамилтън разсея слуховете – остава в Мерцедес – Формула 1 – Dsport.bg
0

Люис Хамилтън разсея слуховете – остава в Мерцедес – Формула 1 – Dsport.bg

0

Един от най-успешните пилоти във Формула –  1 Люис Хамилтън, отрече да му е предлаган договор от отбора на Ферари и допълни, че очаква в „най-скоро време“ да подпише удължаване на контракта си с Мерцедес.

В седмицата, когато феновете на Формула 1 очакват Гран При на Монако, се появиха доста слухове, че Хамилтън е пред преминаване във Ферари. Британецът отхвърли слуховете: „Не, не. Когато сте в преговори за нов договор или има подобри разговори, винаги ще има спекулации и освен ако не го чуете от мен, няма какво да коментирам повече. Моите мениджъри работят в тясно сътрудничество с директора на Мерцедес Тото Волф и смятам, че сме почти към края на подготвянето на договор“.

„Това е първият случай, в който не преговарям сам. Имам страхотен екип зад гърба си, който върши работата, а аз се фокусирам върху чистите състезателни задачи, които имам. Казвам това, което искам да се случи. И ние работим върху това“, допълни Хамилтън.

Ферари предлага 40 милиона на Люис Хамилтън

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Източник: dsport.bg